Četvrtak, 19/01 - Fudbal, Italija, Serija A
19/01Atalanta vs SpecijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
18/01/2023 00:17
Italijanski Kup se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Atalante i Specije. Susret između ova dva tima je zakazan za 15 časova.
Atalanta

Fudbaleri Atalante u poslednje vreme pružaju sjajne partije, a deluje da smo to najbolje imali prilike da vidimo u meču prošlog kola italijanske Serije A, u kom je tim iz Bergama pred svojim navijačima deklasirao Salernitanu, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 8:2.
Trenutno se popularna "Boginja" nalazi na šestom mestu na tabeli uz isti broj bodova u odnosu na petoplasirani Lacio, i deluje da će ova dva tima uz Romu, voditi veliku borbu za plasman u Ligu Evrope, što je između ostalog bio slučaj i prošle sezone, kada je Atalanta ostala praznik rukava.

Specija

Primarni cilj Specije će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih i sigurno je da ova ekipa neće previše važnosti pridavati Kup takmičenju, pa se vrlo lako može desiti da trener ove ekipe za ovaj susret sa Atalantom izvede nešto izmenjen sastav i pruži priliku nekim igračima koji su u poslednje vreme dobijali manju minutažu.
Inače, trenutno se tim iz Ligurije nalazi na petnaestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova simpatična ekipa odigrala jedan sjajan meč na gostovanju kod favorizovanog Torina i slavila rezultatom 0:1.

Naš predlog

Sva je prilika da će nam ovaj susret u Bergamu doneti baš dosta golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate ovde sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.