Četvrtak, 19/01 - Fudbal, Belgija, Pro Liga
19/01Sint-Trojden vs Klub Briž1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
18/01/2023 00:27
Belgijsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Sent Trudena i Klub Briža. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Sent Truden

Fudaleri Sent Trudena nisu na najbolji mogući način započeli ovaj šampionat, međutim, kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije.
To će nam najbolje potvrditi i podatak da je ovaj tim na pet poslednjih mečeva ostvario tri trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz.
U ovom trenutku se Sent Truden nalazi na devetom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i osmoplasirani Leven, a poznato je da ta osma pozicija na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.

Klub Briž

I pored odličnih partija u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, mora se priznati da smo dosta više očekivali od Klub Briža u belgijskom šampionatu.
Naime, u ovom trenutku se aktuelni šampion Belgije nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz čak dvadeset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Genk, koji ruku na srce ima i meč viška.
U prošlom kolu je Klub Briž odigrao još jedan slab meč i na svom terenu samo remizirao protiv Anderlehta, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

I pored toga što Sent Truden igra sjajno u poslednje vreme, mišljenja smo da je došlo vreme konačno za jedan trijumf Klub Briža u belgijskom šampionatu, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.