Petak, 20/01 - Fudbal, Argentina, Super Cup
20/01Boka Juniors vs Rasing Klub1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/01/2023 00:41
Još vrlo malo je ostalo do početka argentinske Superlige, a uvertira će svakako biti Superkup u kom će snage odmeriti Boka Juniors i Rasing. Meč između aktuelnog šampiona i osvajača Kupa je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Boka Juniors

Poznato je da su fudbaleri Boke Juniors prošle sezone došli do titule šampiona Argentine, a svakako da tim sa "Bombonjere" i ovog puta ima najviše moguće ciljeve.
Pre svega, Boka će učiniti sve da konačno dođe do završnice Kopa Libertadores, uz podatak da će to biti veoma težak zadatak.
Ono što je najbitnije je da je sačuvana okosnica tima, koji će u petak uveče dati sve od sebe da na najbolji mogući način otvori sezonu u Argentinu, a da bi se to desilo potrebno je savladati nimalo naivnu ekipu Rasinga.
Podsećamo vas, na kraju prošlog šampionata je Boka imala dva boda viška u odnosu na klub iz Aveljanede, koji je propustio veliku priliku da dođe do šampionske titule.

Rasing

Što se tiče Rasinga, tim iz Aveljanede je prošlu sezonu završio na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na Boku Juniors, pa slobodno možemo reći da je ova ekipa najveći tragičar prošle sezone najkvalitetnijeg ranga argentinskog fudbala.
Naime, Rasing je imao sve u svojim rukama i za titulu mu je bila potrebna pobeda nad Riverom u poslednjem kolu, ali i remi Boke Juniors.
Tim sa "Bombonjere" je remizirao protiv Independijentea, dok je ekipa iz Aveljanade mimo svih očekivanja poražena od River Plejta, i tako na najgori mogući način ostala bez titule šampiona Argentine, što će ovaj tim moći da ispravi već u ovom šampionatu.

Naš predlog

Ne treba ovde očekivati previše golova, uz konstataciju da Boka Juniors retko gubi finala, zbog čega vam savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica CircusBet pripremila fantastičnu kvotu 2.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.