Subota, 21/01 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
21/01Sporting CP vs VizelaPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
18/01/2023 00:49
U petak je nešto siromašnija ponuda nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sportinga i Vizele. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 22:15h.
Sporting

Fudbaleri Sportinga imaju dosta problema ove sezone i nema nikakve sumnje da ekipu iz Lisabona očekuje velika borba za plasman u Ligu šampiona, što svakako i jeste primarni cilj.
Naime, u ovom trenutku se popularni Lavovi nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na trećeplasirani Porto, a poznato je da je to treće mesto ujedno i poslednje koje donosi plasman u kvalifikacije za elitno takmičenje.
U prošlom kolu je Sporting odigrao jedan dobar meč u velikom derbiju Lisabona protiv Benfike, ali je on nažalost završen bez pobednika pošto je bilo 2:2.

Vizela

Što se tiče Vizele, sva je prilka da svi navijači ovog kluba imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
Nije tajna da je primarni cilj ovog kluba opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se Vizela nalazi na fantastično osmom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na petoplasiranu Kasa Piju.
U prošlom kolu je osmoplasirani tim na tabeli odigrao jedan sjajan meč na svom terenu protiv Martima koji je završen rezultatom 3:0.
Inače, kada su u pitanju partije na strani do sada je Vizela ostvarila tri trijumfa, isto toliko poraza i dva remija.

Naš predlog

Ukoliko želi da ostane u igri za plasman u Ligu šampiona Sporting prosto mora da pobedi na ovom susretu, a po našem mišljenju će se to i desiti.
Sigurno je da će Lavovi od prvog minuta utakmice krenuti ofanzivno ka golu Vizele, zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.