Petak, 20/01 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
20/01Anadolu Efes vs Bayern MünchenUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 83.50
8 / 10 Ulog
18/01/2023 20:34
Da li je pobeda nad Barselonom u Blaugrani početak pobedničkog niza aktuelnog evropskog šampiona saznaćemo u narednim kolima. Efes dočekuje Bajern u petak u 18.30.
Anadolu Efes

\'\'Pivari\'\' su napravili malo iznenađenje u prethodnom kolu, ukoliko se iznenađenjem može nazvati pobeda dvostrukog uzastopnog pobednika takmičenja nad Barselonom, doduše na strani. Efes je pre glavnog grada Katalonije gostovao u Valensiji i izgubio od desetkovanog rivala. Posle 19 odigranih kola tim iz Istanbula ima skor od 10 pobeda i 9 poraza i nalazi se na klackalici između plasmana u plej-of i donjeg dela tabele. Ostalo je dosta vremena da se plasman popravi i malo ko sumnja da Efes neće biti u četvrtfinalu. U tim se vratio Šejn Larkin, sjajni košarkaš još uvek nije u top formi, ali je sigurno da će igrati sve bolje kako vreme odmiče. Za sada su predvodnici tima Vasa Micić, Vil Klajburn i Rodrig Bobua, a očekuje se da se se i visoki igrači priključe.

Bajern

Mnogo problema ima Andrea Trinkijeri sa povredama ove sezone. Nikako da Bajern bude kompletan u nekoj utakmici i u kadrovskim problemima treba tražiti razloge slabijeg učinka Bavaraca. Bajern je i dalje bez Lučića, Obsta i Šiška, pre ovog kola stiglo je i jedno pojačanje, radi se o D.J. Siliju, odličnom strelcu koji je nosio i dres Budućnosti u prošloj sezoni. Ne verujemo da će Sili biti u sastavu u Istanbulu, već da ga treba očekivati u narednim kolima. Bajern je pre sedam dana već gostovao u Istanbulu, poraženi su od Fenerbahčea i to im je bio peti uzastopni gostujući poraz pošto su pre Fenera izgubili i od Partizana, Žalgirisa, Baskonije i Monaka. Njihov skor je 7 pobeda i 12 poraza i u ovom momentu su dosta daleko od plasmana u doigravanje.

Predlog

Bajern ima samo dve pobede na strani uz čak sedam poraza. Nije ni Efes perfektan na svom parketu, dobili su 6 mečeva od devet odigranih. U prvom delu takmičenja Bajern je pobedio Efes u Minhenu, a imao je više uspeha u prethodnim godinama, mada je turski tim dominirao u Evroligi u tom periodu. Favorit je domaćin, a s obzirom kakvim napadačkim potencijalom Efes raspolaže odlučili smo se da predložimo igru domaćin daje više poena. Granica je na 83,5 poena, a za (+) kvota je 1.87 u kladionici CircusBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.