Nedelja, 22/01 - Fudbal, Španija, La Liga
22/01Elche vs OsasunaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
19/01/2023 10:04
Domaćin je sve dalje od opstanka, a kako i ne bi bio kad još nema pobedu u prvenstvu. U 18. kolu La Lige Elče dočekuje Osasunu u nedelju u 16.15.
Elče

Ne predaju se fudbaleri Elčea mada su ima šanse sve tanje. Uspeli su u prošlom kolu da remiziraju sa Kadizom u gostima, ali šta to vredi kada nemaju nijedan trijumf u prvih 17. kola. Elče je sakupilo samo pet bodova, prvi tim iznad crte ima čak 12 više, a u ligi kakva je španska timovi poput Elčea ne mogu da računaju na neku seriju pobeda. Dakle, teško je poverovati u to da mogu opstati, ali nada uvek umire poslednja i ne sumnjamo da će sve pokušati dok postoji čak i teorija. Elče je na domaćem terenu vezao četiri poraza. Dok se onaj protiv Reala podrazumevao, protiv Hetafea, Đirone i Selte morali su mnogo više. To su rivali protiv kojim oni imaju šanse, i spadaju u direktne konkurente, a iz Elčea su odneli po tri boda.

Osasuna

Tim iz Pamplone je ponovo u vrhu tabele, Osasuna je postala konstanta u La Ligi i neće biti iznenađenje ako se plasiraju i u neki evropski kup. Pred duel u Elčeu problem može da bude umor, s obzirom da su u sredu igrali 120 minuta protiv Betisa na Benito Viljamarinu u Kupu Kralja. Umor im je sigurno lakše pao jer su uspeli da prođu dalje, u četvrtfinale najmasovnijeg takmičenja, a izbacili su branioca titule. Mora se priznati da je Osasuna imala malo i sreće jer je u produžetke otišla posle izjednačujućeg gola u 92. minutu meča. U dva prethodna kola u La Ligi uzeli su četiri boda i to samo sa jednim datim golom. Pobedili su minimalnim rezultatom Majorku, a odigrali bez golova u Bilbaou.

Predlog

Apsolutni favorit je gost, ali ne smemo potceniti želju domaćina da dođe do prve pobede i na taj način preokrene sezonu u svoju korist. Opstanak je gotovo nemoguća misija za Elče, ali je čudo kako se ovaj klub i našao u eliti, i kao je \'\'preživeo\'\' dve sezone među \'\'aždajama\'\'. Što se ovog meča tiče ne očekujemo goleadu, naš predlog je igra 0-2 gola, a za ovaj tip kvota iznosi 1.62 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.