Nedelja, 22/01 - Fudbal, Španija, La Liga
22/01Barselona vs HetafeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
21/01/2023 11:37
Španska La Liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Barselone i Hetafea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18:30h.
Barselona

Nakon ne baš najboljeg starta šampionata, Barselona pruža sve bolje partije u ovogodišnjem izdanju španske La Lige, pa se trenutno Katalonci nalaze na prvom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Real Madrid.
U prošlom kolu su izabranici Ćavija Ernandeza slavili na gostovanju kod Atletiko Madrida, kada je bilo 0:1.
Na sve to, Katalonci su u nedelju došli i do trofeja u Superkupu, nakon velikog trijumfa nad Realom, u meču koji je završen rezultatom 3:1.

Hetafe

U goste Barseloni dolazi Hetafe, koji nakon trijumfa nad Majorkom ima dosta problema, pošto je ekipa iz predgrađa MAdrida u poslednja dva kola vezala isto toliko poraza i trenutno se nalazi u opasnoj zoni, tačnije na petnaestoj poziciji uz samo bod viška u odnosu na timove koji su u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je Hetafe koji važi za jednog od najboljih domaćina u ligi doživeo poraz upravo na svom terenu od Espanjola, a taj duel je završen rezultatom 1:2, što je bio osmi poraz za petnaestoplasirani tim na tabeli.

Naš predlog

Pobeda Barselone se uopšte ne dovodi u pitanje, a smatramo da će nam ovaj duel na Nou Kampu doneti baš dosta pogodaka, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.