Ponedeljak, 23/01 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
23/01Jong PSV vs VVV VenloUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
22/01/2023 13:40
Venlo je izgubio od lidera u prošlom kolu i ne sme sebi dozvoliti još jedan kiks. Utakmica u Ajndhovenu igra se u ponedeljak u 20 časova.
Jong PSV

Mladi tim velikana iz Ajndhovena igra u skladu sa mogućnostima i očekivanjima. Pred ovaj meč nalaze se na 13. mestu, i mada postoje šanse da se domognu plej-ofa, sigurni smo da im to nije prioritet. Jong PSV ionako ne može u elitu, tamo je već prvi tim Filipsovaca, pa je najbitnije da se u njemu promovišu fudbaleri koji će u narednim sezonama nositi dres PSV-a. Videlo se da ta politika, barem sa finansijske strane, donosi dosta toga dobrog. Samo ove zime PSV je za veliki novac prodao dvojicu odličnih igrača, a još uvek se govori o odlasku Kodija Gakpa u Liverpul. U dva prethodna kola Jong PSV je izgubio, prvo od Brede, a onda i Den Boša. Na oba ta meča bili su gosti.

Venlo

Tim sa granice sa Nemačkom imao je ambiciju da se vrati u Erediviziju. Po sadašnjem stanju stavri to neće uspeti na direktan način, što znači osvajanjem jednog od prva dva mesta, pa im jedina šansa ostaje plej-of, u kome se uvek događaju iznenađenja, a mesta na kraju ima samo za jedan tim. Do prošlog kola činilo se da Venlo možda i može da se uključi u trku, gostovali su kod lidera Cvolea i eventualnom pobedom smanjili bi zaostatak za njima i Heraklesom na po devet bodova. Ovako, Cvole je pobedom umakao na 15, a Herakles ima 12 bodova više od Venloa. O tome da se umešaju u društvo prva dva tima nema ni govora, pa za Venlo prioritetan cilj ostaje plej-of i što je moguće bolja pozicija pred njegov početak. Sada su na 6. mestu, ali trećeplsirani Ajndhoven beži im samo četiri boda.

Predlog

Gosti su zainteresovaniji za ishod ovog meča, ali to ništa ne mora da znači. Jong PSV ima svoj motiv, tačnije ima ga svaki pojedinačni fudbaler iz prostog razloga jer će biti pod lupom stručnog štaba PSV-a. T se posebno odnosi na mečeve koji se igraju ponedeljkom. U prvom delu sezone bilo je 1:1 na terenu Venloa, ali je Jong PSV dobio pre toga pet međusobnih okršaja, u jednom dužem vremenskom intervalu. Odigrajte golove, to je najsigurnije. Za 3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.