Ponedeljak, 23/01 - Fudbal, Italija, Serija A
23/01Inter vs EmpoliUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
23/01/2023 05:00
Poslednji meč aktuelnog kola italijanske Serije A se igra na stadionu \"Đuzepe Meaca\" gde će fudbaleri Intera ugostiti Empoli. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Inter

Fudbaleri Intera u poslednje vreme pružaju dosta dobre partije, što smo najbolje mogli da vidimo sredinom prošle nedelje kada je ova ekipa došla do trofeja u Superkupu Italije, i to nakon ubedljive pobede nad Milanom.
Taj finalni susret u Rijadu je završen rezultatom 3:0, a pitanje pobednika susreta se ni u jednom trenutku nije dovodilo u pitanje.
Inače, u prošlom kolu italijanske Serije A su Neroazuri slavili na svom terenu protiv Verone, kada je bilo 1:0, čime se milanski gigant učvrstio na poziciji broj tri koja na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona.

Empoli

Primarni cilj Empolija će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih, i ako na taj način posmatramo stvari svakako da svi navijači kluba iz Toskane imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
Naime, u ovom trenutku se Empoli nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz čak deset bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli, što je jasan znak da ćemo Plave i sledeće sezone gledati u Seriji A.
Inače, u prošlom kolu je dvanaestoplasirani tim na tabeli slavio protiv Sampdorije, a taj susret je završen rezultatom 1:0, što je bila peta pobeda za tim iz Toskane u ovoj sezoni.

Naš predlog

Inter je bez ikakve sumnje veliki favorit na ovom meču a mišljenja smo i da će nam ovaj susret na "Đuzepe Meaci" doneti pregršt pogodaka zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.