Ponedeljak, 23/01 - Fudbal, Rumunija, Liga I
23/01Farul Constanţa vs CFR Cluj1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
23/01/2023 08:51
Rumunsko fudbalsko prvenstvo se nastavilo ovog vikenda, a poslednji meč nam donosi pravu poslasticu - susret između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe na tabeli. Farul Konstanca i Kluž će odmeriti snage od 19 časova.
Farul Konstanca

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Farul Konstance pružati ovoliko dobre partije ove sezone, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na odličnom prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Kluž koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
U poslednjem kolu pred pauzu, lider na tabeli je remizirao na gostovanju kod Voluntarija, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Inače, na pet poslednjih susreta je Farul ostvario dva trijumfa, isto toliko remija i jedan poraz.

Kluž

Godinama unazad Kluž dominira u rumunskom fudbalu, a vrlo lako može da se dogodi da to bude slučaj i ovog puta.
Naime, u ovom trenutku aktuelni šampion Rumunije ima samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Farul, ali će Kluž imati priliku da već nakon ovog kola dođe do pozicije lidera na tabeli, pošto gostuje kod tima iz Konstance.
Nažalost, u prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli mimo svih očekivanja doživeo poraz i to na svom stadionu od Hermanštada, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Veoma težak meč za prognoziranje, ali ipak prednost dajemo Klužu, koji godinama unazad dominira rumunskim fudbalom, a na sve to se mora priznati i da aktuelni šampion ove zemlje u poslednje vreme pruža mnogo bolje partije od Farula, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 2.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.