Četvrtak, 26/01 - Fudbal, Holandija, Eredivizija
26/01Ajaks vs VolendamUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
25/01/2023 09:02
Jedan od poslednjih mečeva osamnaestog kola holandskog šampionata igra se na \"Johan Krojf Areni\" gde će snage odmeriti Ajaks i Volendam. Susret između ova dva tima je zakazan za 21h.
Ajaks

Svakako da smo više očekivali od Ajaksa u ovogodišnjem izdanju holandske Eredevizije, a trenutno je situacija takva da se aktuelni šampion Holandije nalazi tek na petom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Fejnord.
U prošlom kolu su Kopljanici upravo i odmerili snage protiv ovog tima, a taj duel je završen rezultatom 1:1, uz konstataciju da je domaćin bio bolji tim na terenu.
Na poslednjih pet susreta u prvenstvu, Ajaks je isto toliko puta remizirao, pa je utisak da je vreme za jednu pobedu.

Volendam

Kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da fudbalere Volendama naredne sezone gledamo u drugoj ligi.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo dvanaest osvojenih bodova, koliko ima i Groningen koji zauzima šesnaesto mesto koje na kraju šampionata znači i baraž sa trećeplasiranim timom iz druge holandske lige.
U prošlom kolu je Volendam nakon dva vezana trijumfa, doživeo poraz na gostovanju kod Ekselsiora, a taj meč je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Ajaks je veliki favorit, a ovaj duel na "Johan Krojf Areni" bi po svemu sudeći mogao da nam donese i dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.