Četvrtak, 26/01 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
26/01Pasos de Fereira vs BenfikaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
25/01/2023 09:10
U četvrtak je nešto slabija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fereire i Benfike. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21:15h.
Fereira

Kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da Fereiru naredne sezone nažalost gledamo u Segundi.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova, što je zaista premalo.
U prošlom kolu je "fenjeraš" pružio dobar otpor na svom terenu favorizovanog Bragi, ali je tim sa Kamenoloma ipak došao do trijumfa na tom susretu, i to u finišu.
Na domaćem terenu do sada je ova ekipa ostvarila dva remija i čak sedam poraza.

Benfika

Što se tiče Benfike, popularni Orlovi su na dobrom putu da posle nekoliko godina pauze ponovo dođu do naslova prvaka Portugalije.
Naime, u ovom trenutku se tim iz Lisabona nalazi na prvom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasiranu Bragu.
U prošlom kolu je lider na tabeli bez većih problema slavio na gostovanju kod Santa Klare, a taj duel je završen rezultatom 0:3.
Inače, na gostovanjima je do sada ova ekipa ostvarila šest trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Naš predlog

Fereira i pored toga što je već viđeni drugoligaš ne posustaju, i sigurno je da će ovaj tim učiniti sve da čak i na ovom susretu sa Benfikom dođe do trijumfa, što po našem mišljenju u ovom trenutku nije realno.
Ipak, deluje nam da bi "fenjeraš" mogao da postigne makar jedan pogodak na ovom susretu, pa vam preporučujemo da odigrate igru GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.