Subota, 28/01 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
28/01Herta BSC vs Union BerlinUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
26/01/2023 18:36
Gradski derbi Berlina igra se u 18. kolu nemačke Bundelsige. Gosti ga čekaju u boljem raspoloženju. Meč na Olimpijskom stadionu zakazan je za subotu u 15.30.
Herta

Prošle sezone Herta je do opstanka stigla tek nakon baraža sa trećeplasiranim timom Cvajte. Tada je to bio hamburger, a Berlinci su bili uspešniji posle dva meča, zahvaljujući pobedi u najvećoj nemačkoj luci. Kako sada stvari stoje, čini nam se da bi u Herti bili prezadovoljni da se uopšte nađu u baražu ove sezone. Igraju jao slabo, nalaze se na pretposlednjem mestu i samo su bolji od slabog Šalkea. U dva kola posle nastavka sezone nisu uzeli ni bod. Prvo su poraženi u Bohumu sa 3:1, a onda su doživeli pravu katastrofu na svom stadionu od Volfsburga u vanrednom kolu. Vukovi su slavili u prestonici sa čak 5:0. Odavno su izgubili primat u svom gradu, a navijači bi im zaboravili sve propuste ukoliko bi pobedili gradskog rivala.

Union Berlin

Za razliku od Hertinih, navijači Uniona uživaju u trenutku. Njihov tim je na drugom mestu, u leđa gleda jedino desetostrukom uzastopnom šampionu Bajernu, a u 2023. godini nastavili su tamo gde su stali u prethodnoj. Prvo su savladali Hofenhajm na svom terenu i pored minusa od jednog gola na poluvremenu. Slična stvar se dogodila i u vanrednom kolu na Vezeru, gubili su od Verdera, ali su na kraju stigli do nove pobede. Pored sjajnih rezultata u Bundesligi ekipa Uniona igra odlično i u Ligi Evrope, u kojoj debituju ove sezone. Prošle su igrali u Ligi konferencija, pa je logičan sled događaja da naredne igraju u Ligi šampiona. Ma koliko to delovalo bajkovito za sve kojima je ovaj klub u srcu, to uopšte nije nemoguć scenario, samo da nastave ovako.

Predlog

Od kada je krenuo rivalitet Herta i Uniona u Bundesligi, od 2019. godine, Union ima mnogo više uspeha. Posebno se to odnosi na prethodne dve sezone. Sada Union ima četiri uzastopne pobede, tri su ostavrili u Bundeslsigi i jednu u DFB kupu. Letos su lako pobedili u prvom kolu ovog šampionata sa 3:1, a skoro smo ubeđeni da će dva barem dva gola postići i sada na Olimpijskom stadionu. Naš predlog je T22+ sa kvotom 2.49 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.