Petak, 27/01 - Fudbal, Francuska, Liga 1
27/01Lorijen vs RenDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
26/01/2023 19:59
Francuska Liga 1 nam je do sada donela baš dosta uzbuđenja, a od petka su na programu mečevi novog kola. Premijerni meč nam donosi duel između Lorijena i Rena koji je zakazan za 21h.
Lorijen

Utisak je da svi navijači Lorijena imaju baš dosta razloga za zadovoljstvo, pošto se u ovom trenutku njihova omiljena ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na petoplasirani Ren, koji im upravo i dolazi u goste u ovom kolu.
Pominjemo tu petu poziciju iz razloga što je to poslednje mesto koje na kraju šampionata donosi plasman u evropska takmičenja.
U prošlom kolu je Lorijen odigrao loš meč na gostovanju kod Marseja, kada je bilo 3:1.

Ren

Što se tiče Rena, ovaj tim za primarni cilj ove sezone ima plasman u Ligu šampiona, što će svakako biti izuzetno težak zadatak.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli, uz pet bodova manjka u odnosu na trećeplasirani Marsej, a poznato je da to treće mesto donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
U prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli odigrao sjajan meč na svom terenu i savladao favorizovani PSŽ, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Iako Ren igra sjajno u poslednje vreme, mišljenja smo da to neće biti dovoljno za trijumf na gostovanju kod Lorijena, koji igra dosta tvrdo na domaćem terenu, pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom 1x za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.