Subota, 28/01 - Fudbal, Španija, La Liga
28/01Sevilja vs Elche1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/01/2023 21:52
Španska La Liga je negde na sredini, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sevilje i Elčea. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Sevilja

Dosta puta smo pomenuli da smo od Sevilje daleko više očekivali u ovom šampionatu, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi tek na petnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispaadanja.
U prošlom kolu su Andalužani ostvarili veoma važan trijumf na svom terenu protiv Kadiza, a taj meč je završen rezultatom 1:0, uz podatak da je domaća ekipa do jedinog gola došla u finišu susreta nakon dosuđenog jedanaesterca.

Elče

Elče je za sada ubedljivo najmanje pokazao od svih timova u španskom prvenstvu, i kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo ovu simpatičnu ekipu naredne sezone gledati u Segundi.
Naime, u ovom trenutku se Elče nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova, a poražavajuće zvuči podatak da ova ekipa još uvek ne zna za trijumf.
U prošlom kolu je "fenjeraš" remizirao na svom terenu protiv Osasune, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Sevilja nema pravo na kiks na ovom duelu, pogotovu što im goste dolazi najslabiji tim u ligi, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.55 u Meridianbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.