Subota, 28/01 - Fudbal, Italija, Serija A
28/01Atalanta vs Sampdorija1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
26/01/2023 21:58
U subotu nas očekuje pregršt veoma interesantnih susreta širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atalante i Sampdorije. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Atalanta

Nakon ne baš najboljeg starta šampionata, utisak je da fudbaleri Atalante kako prolazi prvenstvo tako igraju sve bolje, a u ovom trenutku se ekipa iz Bergama nalazi na petom mestu na šestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Inter, a upravo to četvrto mesto i biće primarni cilj "Boginje" pošto je to pozicija koja donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu je tim iz Bergama remizirao na gostovanju kod Juventusa, a taj duel je završen rezultatom 3:3.

Sampdorija

Kako sada stvari stoje, vrlo lako se može desiti da Sampdoriju naredne sezone gledamo u Seriji B.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Dejana Stankovića nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo deveto osvojenih bodova, što je trenutno za čak osam bodova manje u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je Sampa doživela novi poraz, i to ovog puta pred svojim navijačima, od Udinezea, a taj duel u Đenovi je završen rezultatom 1:0, što je već bio četrnaesti poraz u sezoni.

Naš predlog

Sva je prilika da će nam ovaj duel u Bergamu doneti baš dosta golova, a pored toga, veliku prednost dajemo domaćoj ekipi i toplo vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.