Nedelja, 29/01 - Fudbal, Francuska, Liga 1
29/01Strazbur vs TuluzUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
27/01/2023 17:10
U nedelju je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Strazbura i Tuluza. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Strazbur

Fudbaleri Strazbura igraju ispod svih očekivanja ove sezone, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i Brest, koji se nalazi na poziciji koja na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je nekadašnji učesnik Liga Evrope odigrao jedan dosta dobar meč i pomalo i neočekivano slavio na gostovanju kod favorizovanog Liona, a taj duel na Žerlanu je završen rezultatom 1:2.

Tuluz

Ako uzmemo u obzir da se Tuluz prošle sezone vratio u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, slobodno možemo konstatovati da svi navijači ovog kluba imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
Inače u ovom trenutku se povratnik u društvo najboljih nalazi na sredini tabele, preciznije na dvanestoj poziciji, i ima čak osam bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli.
U prošlom kolu je Tuluz odigrao solidan meč na svom terenu protiv Bresta, koji je na kraju završen bez pobednika (1:1).

Naš predlog

Strazbur mora da ide na trijumf na ovom duelu, ali to neće biti lak zadatak pošto Tuluz igra sjajno ove sezone.
Najrealnije je da probate sa golovima kojih će po našem mišljenju biti na ovom susretu, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.