Nedelja, 29/01 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
29/01Casa Pia vs Santa ClaraDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
27/01/2023 17:18
Ovog vikenda su na programu mečevi 18. kola portugalske Primeire, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kasa Pije i Santa Klare. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 30 minuta.
Kasa Pija

Kasa Pija je prošle sezone igrala fenomenalno što je dovelo do debitantskog plasmana u najkvalitetniji rang portugalskog fudbala.
Svakako da ova simpatična ekipa ima samo jedan cilj, a on se naravno odnosi na opstanak u društvu najboljih.
Međutim, u ovom trenutku se Kasa Pija nalazi na fantastičnom petom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
Ipak, u prošlom kolu je ova ekipa na svom terenu poražena od Žil Visentea, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Santa Klara

Svakako da smo dosta više očekivali od Santa Klare, i slobodno možemo konstatovati da je ova ekipa najveće razočarenje u ovogodišnjem izdanju Primeire.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata znači i baraž meč za opstanak u eliti sa trećeplasiranim timom iz Segunde.
U prošlom kolu je Santa Klara odigrala još jedan jako loš meč i doživela poraz na svom terenu od favorizovane Benfike, a taj susret je završen rezultatom 0:3.

Naš predlog

Kasa Pija ima dosta problema u poslednje vreme i mišljenja smo da će Santa Klara to uspeti da iskoristi i da izbegne poraz na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom x2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.