Nedelja, 29/01 - Fudbal, Grčka, Super League
29/01PAOK vs LevadiakosUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
28/01/2023 18:01
Posle tri uzastopne utakmice sa Panatinaikosom PAOK najzad igra s nekim drugim rivalom. Na \'\'Tumbu\'\' dolazi Levadijakos u ponedeljak u 17 časova.
PAOK

Crno-beli iz Solunu uspešno su prebrodili rat sa Zelenima iz Atine. Tri puta su se u prethodnih 12 dana sastali PAOK i Panatinaikos, a mnogo zadovoljniji iz tih okršaja izlaze fudbaleri iz Soluna. U prvenstvu su pobedili lidera u Atini sa čak 3:0, dok su u dva meča u kupu upisali pobedu i remi, što je bilo dovoljno za plasman u polufinale najmasovnijeg takmičenja. Trijumf u Atini vratio je PAOK u trku za titulu, sada zaostaju šest bodova za Panatinaikosom, a pet za AEK-om, za koji nam se čini da je prvi favorit ove sezone, s obzirom da je Pao potpuno potonuo. Ipak, ne sme se zaboraviti ni aktuelni šampion Olimpijakos, i pored činjenice da su Pirejci na deobi trećeg mesta sa PAOK-om. Biće vrlo zanimljivo u nastavku sezone, posebno kada krene plej-of u kome će igrati šest prvoplasiranih timova. Šest uzastopnih mečeva PAOK nije primio gol, a onda je u sredu odigrao 1:1 u Atini. Nema veze, važno je da su prošli dalje u kupu i jedino što je taj primljeni gol onemogućio neki rekord golamana Kotarskog.

Levadijakos

Gosti su u donjem delu tabele, izvesno je da će igrati u plej-autu i tamo će pokušati da ispune svoj cilj, a to je opastanak u Super ligi Grčke. Levadijakos je posle 19 odigranih kola na 12. mestu na tabeli i spada u tri najslabija tima lige, pošto je ispred njih Asteras sa pet bodova više. Iza njih je Lamija sa bodom manje i najslabiji Jonikos sa samo 8 bodova. Levadijakos je bez pobede na prethodna četiri kola, ali su u dva poslednja osvojili po bod. Igrali su bez golova u mečevima sa Asterasom na strani i Lamijom na svom terenu. Odbrana im je znatno bolji deo tima i pokušaće defanzivom da dođu do dobrog rezultata na Tumbi. Golovi su mislena imenica za Levadijakos, na 19 utakmica dali su samo deset pogodaka.

Predlog

Levadijakos je iznenadio PAOK u prvom delu prvenstva i odigrao nerešeno s favoritom 1:1. Sada je tim iz Soluna apsolutni favorit i smatramo da jedinica ne dolazi u pitanje. Problem može da bude umor fudbalera PAOK-a, oni su pre par dana imali naporan meč u Atini, pa ne verujemo da će preterano zapinjati u duelu sa slabašnim rivalom, pogotovo ako rano povedu. Naš predlog su zato golovi i verujemo da ih neće biti mnogo. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.94.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.