Ponedeljak, 30/01 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
30/01Roda JC vs CvoleUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
29/01/2023 03:14
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč holandskog šampionata, a ovog puta je izbor pao na susret između Rode i Cvolea. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Roda

Sigurno je da Rodi nije mesto u drugoj ligi, i ovaj tim će učiniti sve što može da dođe do plasmana u najkvalitetniji rang holandskog fudbala.
U ovom trenutku je situacija takva da se nekadašnji prvoligaš nalazi na osmom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje.
U poslednje vreme Roda igra nešto bolje nego što je to bio slučaj u većem delu šampionata, a u poslednja dva kola je ova ekipa vezala dva trijumfa, od kojih se poslednji desio na domaćem terenu protiv Dodrehta, kada je bilo 1:0.

Cvole

Malo ko je očekivao da će Cvole pružati ovako dobre partije ove sezone, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli koje na kraju prvenstva donosi direktan plasman u najkvalitetniji rang holandskog fudbala.
U prošlom kolu je lider na tabeli odigrao još jedan fantastičan meč i slavio na svom terenu protiv Osa, a taj meč je završen rezultatom 4:1.
Inače, kada su u pitanju partije na strani, do sada je Cvole odigrao devet mečeva na strani i ostvario čak osam trijumfa i jedan poraz.

Naš predlog

Oba tima imaju najviše moguće ciljeve, a samim tim će i oba tima učiniti sve da dođu do trijumfa na ovom susretu što nam može doneti dosta golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica CircusBet plaća sa kvoom 1.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.