Sreda, 01/02 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
01/02Arouka vs Benfika1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
30/01/2023 13:02
U utorak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Aruke i Benfike. Meč između ova dva tima je zakazan za 22 časa i 15 minuta.
Aruka

Fudbaleri Aruke igraju sjajno u ovogodišnjem izdanju Primeire, a to će nam najbolje potvrditi i trenutni plasman ove ekipe koja se mimo svih očekivanja nalazi na šestom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na petoplasiranu Kasa Piju, koja ima i meč viška.
U prošlom kolu je Aruka odigrala fantastičan meč na svom terenu protiv Portimonensea, i bez većih problema slavila sa više nego ubedljivih 4:0.
Na domaćem terenu je do sada šestoplasirani tim na tabeli ostvario pet trijumfa, jedan remi i tri poraza.

Benfika

Što se tiče Benfike, tim iz Lisabona juri svoju prvu titulu šampiona od 2019. godine, i kako sada stvari stoje Orlovi su na pravom putu i da dođu do svog zacrtanog cilja, pošto se u ovom trenutku Benfika nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak sedam bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Bragu.
U prošlom kolu je lider na tabeli slavio na gostovanju kod Fereire, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Kada su u pitanju partije na gostujućem terenu, do sada je Benfika ostvarila sedam trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Naš predlog

Iako Aruka igra fantastično ove sezone, mišljenja smo da će Benfika ipak bez većih problema upisati trijumf na ovom susretu pa vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.