Utorak, 31/01 - Fudbal, Francuska, Liga 2
31/01Sošo vs Valensijen1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
30/01/2023 13:10
U utorak su na programu mečevi kompletnog 21. kola francuske Lige 2, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sošoa i Valensijena. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Sošo

Fudbaleri Sošoa imaju najviše moguće ciljeve ove sezone i primarni cilj će svakako biti plasman u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, pa kada stvari sagledamo na taj način, slobodno možemo konstatovati da svi navijači nekadašnjeg prvoligaša imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto se u ovom trenutku Sošo nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na Bordo, a poznato je da će drugoplasirani tim na kraju doći do direktnog plasmana u Ligu 1.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Sent Etjena i ostvarila veoma važan trijumf. Na tom meču smo videli čak pet golova, a na kraju je bilo 2:3.

Valensijen

Što se tiče Valensijena, slobodno treba konstatatovati da smo od ovog tima daleko više očekivali u ovogodišnjem izdanju francuske Lige 1.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, i pruža izuzetno loše partije u poslednje vreme.
Naime, na pet poslednjih susreta je dvanaestoplasirani tim na tabeli bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa čak tri puta remizirala uz dva poraza.
U prošlom kolu je Valensijen odigrao solidan meč na svom terenu protiv Meca, koji je završen bez pobednika (1:1), a treba napomenuti da je izjednačujući pogodak gostujuća ekipa postigla u drugom minutu sudijske nadoknade.

Naš predlog

Valensijen u poslednje vreme igra katastrofalno na strani, pošto je ova ekipa nanizala čak pet poraza, a to bi mogao i morao da iskoristi Sošo koji ima najveće moguće ambicije ove sezone, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.