Sreda, 01/02 - Fudbal, Francuska, Liga 1
01/02Lens vs Nica1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
31/01/2023 11:43
U sredu nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lansa i Nice. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Lans

Fudbaleri Lansa pružaju nestvarno dobre partije ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno drugo mesto na tabeli francuske Lige 1 uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani PSŽ, koji je u prošlom kolu samo remizirao na svom terenu protiv Remsa.
Što se tiče Lansa, ova ekipa je u prošlom kolu takođe remizirala na gostovanju kod Troje, a taj duel je završen rezultatom 1:1, uz podatak da je gostujuća ekipa do remija na tom susretu došla nakon gola na dva minuta pred istek regularnog toka.

Nica

Nica ove sezone predstavlja Francusku u Ligi konferencije, a što se tiče prvenstva, klub sa Azurne obale se u ovom trenutku nalazi tek na desetom mestu na tabeli i mora se priznati da smo dosta više očekivali od ovog kluba.
Ruku na srce, u poslednje vreme Nica pruža nešto bolje partije, pa je tako ova ekipa na tri poslednja susreta u prvenstvu ostvarila dva trijumfa i jedan remi, a u prošlom kolu je klub sa Azurne obale pred svojim navijačima bio bolji od Lila, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Lans igra perfektno na svom terenu, pošto je ova ekipa na deset odigranih susreta ostvarila isto toliko trijumfa, a mišljenja smo da će drugoplasirani tim na tabeli slaviti i na ovom susretu protiv Nice zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusBet plaća sa kvotom 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.