Sreda, 01/02 - Fudbal, Italija, Kup Italije
01/02Roma vs KremonezeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
31/01/2023 12:50
U sredu je odlična ponuda za klađenje, a ovaj dan nam donosi i četvrtfinalne mečeve italijanskog Kupa. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Rome i Kremonezea, koji je na programu od 21h.
Roma

Fudbaleri Rome guraju dosta dobro u italijanskom Kupu, u kom je bez ikakve sumnje Vučica jedan od glavnih favorita za osvajanje trofeja, pošto je poznato da se Žoze Murinjo najbolje snalazi u ovakvom sistemu takmičenja.
Što se tiče Serije A, u prošlom kolu su Rimljani i pored jedne dosta dobre partije poraženi na gostovanju kod Napolija, a taj duel na stadionu "Diego Armando Maradona" je završen rezultatom 2:1.
U ovom trenutku se izabranici Žozea Murinja nalaze na šestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na trećeplasirani Lacio.

Kremoneze

U prošloj rundi Kup takmičenja upravo Kremoneze je napravio pravu senzaciju pošto je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca eliminisao Napoli, koji ove sezone briljira u Seriji A, ali i u Ligi šampiona.
Ipak, bio je to jedan od retkih svetlih trenutaka kluba iz Kremone, koji ćemo po svemu sudeći naredne sezone gledati u Seriji B.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz samo osam osvojenih bodova, što je za čak deset bodova manje u odnosu na prvi tim koji se nalazi u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je Kremoneze na svom terenu poražen od Intera, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Roma je apsolutni favorit na ovom susretu, koji nam vrlo verovatno može doneti i dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.