Četvrtak, 02/02 - Fudbal, Turska, Superliga
02/02Adana Demirspor vs Fenerbahče1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
31/01/2023 14:14
Tursko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Adane i Fenerbahčea. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Adana

Fudbaleri Adane igraju fantastično u ovogodišnjem izdanju turske Superlige, a bez ikakve sumnje je najbolji pokazatelj za to i trenutno peto mesto na tabeli, i ukoliko ovako nastavi deluje da se ova ekipa može uključiti u borbu za plasman u neko od evropskih takmičenja.
U prošlom kolu je Adana odigrala jedan sjajan meč na gostovanju kod Sivaspora i slavila rezultatom 1:2, što je bio već deseti trijumf u sezoni.
Inače, na domaćem terenu je Adana do sada ostvarila šest trijumfa i tri remija, bez poraza.

Fenerbahče

Svakako da Fenerbahče i ove sezone slovi za jednog od glavnih favorita za naslov prvaka, a u ovom trenutku je situacija takva da se ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Galatasaraj.
U prošlom kolu je klub iz Istanbula odigrao fantastičan meč na svom terenu protiv Kasimpaše i slavio sa više nego ubedljivih 5:1.
Inače, na gostovanjima je Fener do sada odigrao devet mečeva i ostvario šest trijumfa, jedan remi i dva poraza.

Naš predlog

Utisak je da je konačno došlo vreme za jedan poraz Adane na domaćem terenu, pogotovu što im u ovom kolu u goste dolazi Fenerbahče koji igra fantastično u poslednje vreme, pa vam zbog svega toga hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila fantastičnu kvotu 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.