Petak, 03/02 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
03/02Wisła Płock vs Warta PoznańUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
02/02/2023 02:19
U petak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta posle duže vremena analizirali jedan meč poljskog šampionata. U pitanju je duel između Visle i Varte koji je zakazan za 18 časova.
Plok

Fudbaleri Ploka su na jedan fantastičan način započeli ovaj šampionat, čak je ovaj tim u jednom trenutku bio i na prvom mestu na tabeli, ali kako je vreme prolazilo tako je i Plok pružao sve slabije partije, pa se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na trećeplasirani Vidzev, a poznato je da ta treća pozicija znači i plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
U prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli odigrao jedan jako loš meč i i doživeo poraz na gostovanju kod Lečije, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Varta

Primarni cilj Varte će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najbojih, a u ovom trenutku je situacija takva da se ova ekipa nalazi na sjajnom devetom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli, pa slobodno možemo konstatovati da ćemo ovaj tim i naredne sezone gledati u društvu najboljih.
U prošlom kolu je Varta odigrala dosta dobar meč na svom terenu protiv prvoplasiranog Rakova, a taj duel je završen bez pobednika, pošto je na kraju bilo 1:1. Pre toga je ovaj tim remizirao i protiv Stala na svom terenu.

Naš predlog

I jedni i drugi će učiniti sve da dođu do trijumfa na ovom duelu, pa se vrlo lako može dogoditi da nam ovaj susretu u Ploku donese baš dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.