Nedelja, 05/02 - Fudbal, Španija, La Liga
05/02Mallorca vs Real Madrid1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
04/02/2023 10:02
U nedelju nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva a za vas smo ovog puta analizirali susret između Majorke i Real Madrida. Meč između ova dva tima je zakazan za 14 časova.
Majorka

Fudbaleri Majorke pružaju solidne partije u ovogodišnjem izdanju španske La Lige, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na odličnom desetom mestu na tabeli.
Primarni cilj će naravno biti opstanak u društvu najboljih, a kako sada stvari stoje mišljenja smo da će ova ekipa bez većih problema doći do toga.
Inače, u prošlom kolu je desetoplasirani tim na tabeli doživeo poraz na gostovanju kod Kadiza, a taj meč je završen rezultatom 2:0, što je bilo jedno od lošijih izdanja Majorke u ovogodišnjem prvenstvu.

Real Madrid

Real Madrid će svakako teško ponoviti prošlu sezonu, međutim, svi od ovog tima očekuju borbu za naslov prvaka u Španiji.
U ovom trenutku se Madriđani nalaze na drugom mestu na tabeli uz čak pet bodova manjka u odnosu na prvoplasrianu Barselonu, koja igra sjajno u poslednje vreme.
U prošlom kolu je kraljevski klub samo remizirao na svom terenu protiv Sosijedada, dok je sredinom nedelje četa Karla Ančelotija upisala trijumf na svom terenu protiv Valensije u zaostalom susretu, a taj meč na "Santjago Bernabeu" je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Ukoliko želi da nastavi trku sa Barslom, Real nema pravo na kiks na ovom meču pa vam savetujemo da odigrate 2 uz kvotu 1.78 u Maxbetu, uz konstataciju da bi ovaj susret mogao da nam donese i dosta golova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.