Nedelja, 05/02 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
05/02Volfzburg vs Bajern Minhen1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
04/02/2023 10:18
U nedelju je brutalno dobra ponuda za klađenje, a ovog puta smo za vas analizirali meč nemačke Bundeslige, u kom će Volfsburg na svom terenu ugostiti Bajern iz Minhena. Početak susreta je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Volfsburg

Fudbaleri Volfsburga igraju dosta dobro u poslednje vreme, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih susreta upisala čak četiri trijumfa uz samo jedan poraz, i to nažalost u prošlom kolu kada je Verder Bremen na svom terenu slavio rezultatom 2:1.
Trenutno se nekadašnji šampion Nemačke nalazi na sedmom mestu na tabeli i po svemu sudeći ovom timu tek predstoji borba za plasman u neko od evropskih takmičenja.
Na svom terenu je do sada Volfsburg ostvario četiri trijumfa, tri remija i samo jedan poraz.

Bajern Minhen

Bavarci su igrali sjajno u prvom delu sezone koji je ova ekipa završila sa velikom bodovnom prednošću u odnosu na svoje najbliže konkurente.
Ipak, u drugom delu šampionata tim iz Minhena ima baš dosta problema, pa tako aktuelni šampion Nemačke na tri odigrana susreta u drugom delu sezone ima isto toliko remija.
U prošlom kolu Bundeslige Bajern Minhen je odigrao nerešeno na svom terenu protiv Ajntrahta, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Što se tiče partija na gostovanjima, do sada je aktuelni šampion Nemačke ostvario pet trijumfa, tri remija i jedan poraz.

Naš predlog

Nakon tri vezana remija mišljenja smo da Bavarci prosto moraju da slave na ovom susretu protiv Volfsburga koji igra sjajno u poslednje vreme, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.