Nedelja, 05/02 - Fudbal, Italija, Serija A
05/02Torino vs UdinezeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
04/02/2023 13:22
Ovo je susret dve ekipe iz gornje polovine tabele, koje imaju male izglede da se nađu u evropskim kupovima. Utakmica u Torinu igra se u nedelju u 15 časova.
Torino

Granata je razočarana posle ispadanja iz kupa prošle sedmice. Ovo takmičenje bilo je dobra prilika da dođu do same završnice jer da su eliminisali Fiorentinu u polufinalu bi igrali protiv Kremonezea, tim koji je, i pored toga što je eliminisao Napoli i Romu, ipak slabiji od njih. Ovako, Viola je slavila sa 2:1 i ona će igrati protiv ekipe iz Kremone. U Seriji A Torino je trenutno na 8. mestu sa 2 osvojenih bodova. Male su šanse da mogu makar do 6. pozicije na kojoj je trenutno Rma sa deset bodova više. Mada, tek je polovina prvenstva i lako je moguće da Bikovi uđu u seriju pobeda koje bi ih katapultirale u vrh tabele. U prethodna dva kola su gostovali, pobedili Fiorentinu u prvenstvu i uzeli bod u Empoliju, a poslednji meč pred svojim navijačima odigrali su još 15. januara kada su izgubili od Specije minimalnim rezultatom.

Udineze

Zebre su odlično igrale na početku sezone ali kako je prvenstvo odmicalo tamo je i tim iz Udina padao na tabeli. I dalje igraju vrlo promenjivo, u pet kola, koliko je odigrano od nastavka sezone, slavili su samo jednom, i to na gostovanju u Đenovi protiv Sampdorije. Dva puta su odigrali nerešeno, a poraze su doživeli od Juventusa u Torinu i Bolonje na svom terenu. Udinize je i dalje visoko na tabeli, pred ovo kolo Zebre su bile šeste, ali sa čak osam boodva manje od Rome koja je tik iznad njih. Da bi se uključili u bitku za izlazak u Evropu, što je malo olakšano posle kazne za Juventus, moraće da češće pobeđuju, što oni baš i nisu radili u prethodnom periodu. Poslednji trijumf na svojoj Dačija areni Udineze je upisao još u septembru kada su pobedili Inter sa 4:0.

Predlog

Zebre umeju da igraju na strani, čvrstom odbranom dugo odolevaju i onda u finišu krenu po sva tri boda. Tako je bilo u Đenovi, a malo je nedostajalo da isto urade i protiv Juventusa. Ponovo gostuju u Torinu i ne bismo potcenjivali njihove šanse na ovom meču. Naš predlog je mali broj golova, dakle 0-2, mada je jesenas Torino slavio u Udinama sa 2:1. Za naš tip kvota je 1.68 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.