Ponedeljak, 06/02 - Fudbal, Grčka, Super League
06/02Levadiakos vs Volos NpsDupla šansatip: X2
9 / 10 Ulog
04/02/2023 13:37
U poslednjoj utakmici 21. kola grčke Super lige u Levadiji gostuje odlični Volos. Meč je na programu u ponedeljak u 15 časova.
Levadijakos

Domaći tim nije pobedio još u 2023. godini. Poslednji trijumf ostvarili su 28. decembra kada su na svom terenu bili bolji od Jonikosa. Slaba forma ih je uskratila za šansu da se plasiraju u plej-of i sada je već sigurno da će Levadijakos biti jedan od timova u plej-autu. Opstanak im je jako ugrožen. Imaju sa 13 bodova, prvi tim ispred njih pred ovo kolo imao je 19, a iza njih su samo Lamija sa bodom manje i Jonikos sa dva. Među ove tri ekipe treba tražiti one koje će se preseliti u niži rang, a u Levadojakosu se nadaju da oni neće biti ti. Posle dva uzastopna remija bez golova Levadijakos je u prošlom kolu pokazao zube na čuvenoj Tumbi protiv PAOK-a, ali je doživeo poraz od 3:2.

Volos

Gosti su na granici plasmana u pelj-of i njihov jedini cilj je da uđu u doigravanje za titulu. Naravno, od njenog osvajanja nema ništa, Volos je ekipe koja je mnogo slabija od vodeće četvorke, a jedino bi, eventualno, mogli da se u plej-ofu nadmeću sa Arisom, koji pred ovo kolo ima dva boda više od njih. U Volosu više brinu o Atromitosu, timu koji je ispod njih, a ima samo četiri boda mnaje. Do kraja regularnog dela sezone, posle ovog kola, ostalo je još pet kola i Volos će imati komplikacija da zadrži ovu poziciju. Volos je vezao dva poraza, a na oba meča, protiv Arisa u gostima i Panetolikosa na svom terenu, primili su po tri gola.

Predlog

Iako ni Volos nije u formi, svakako je kvalitetniji tim od Levadijakosa. Međutim, domaćinu su bodovi takođe preko potrebni, kao i gostima, pa treba očekivati neizvestan i tvrd meč. Smatramo da Volos neće izgubiti u ovom duelu i naš predlog je dupla pansa na goste. Za x2 koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.