Ponedeljak, 06/02 - Fudbal, Francuska, Liga 2
06/02Amijen SC vs MecUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
06/02/2023 02:22
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč francuske druge lige, a ovog puta je izbor pao na susret između Amijena i Meca. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Amijen

Fudbaleri Amijena igraju solidno ove sezone, a trenutno se ova ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli.
U poslednje vreme ova ekipa igra zaista dobro, pa tako na pet poslednjih susreta Amijen ne zna za poraz, a u tom periodu je nekadašnji prvoligaš ostvario dva trijumfa i tri remija.
U prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli odigrao sjajan meč na gostovanju kod Niora, i potpuno zasluženo slavio rezultatom 1:3.

Mec

Što se tiče Meca, svakako da će primarni cilj biti povratak u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, ali već sada slobodno možemo konstatovati da će to biti izuzetno težak zadatak.
Naime, u ovom trenutku se Mec nalazi na šestom mestu na tabeli i ima čak šest bodova manjka u odnosu na Sošo, koji se nalazi na drugoj poziciji na tabeli koja na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu 1.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala samo 1:1 na svom terenu protiv Rodea, pa je pobeda imperativ na gostovanju kod Amijena.

Naš predlog

Utisak je da će oba tima dati sve od sebe da dođu do trijumfa na ovom duelu što nam potencijalno može doneti dosta golova, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.