Ponedeljak, 06/02 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
06/02Rio Ave vs Sporting CP1X2tip: 2
6 / 10 Ulog
06/02/2023 02:27
Portugalska Primeira odavno nije bila ovako interesantna, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Rio Avea i Sportinga. Susret između ova dva tima je zakazan za 22:15h.
Rio Ave

Sigurno je da smo dosta više očekivali od Rio Avea u ovogodišnjem izdanju portugalske Primeire, pošto je trenutno situacija takva da se ova simpatična ekipa nalazi na jedanestom mestu na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa ne zna za poraz, a u prošlom kolu je Rio Ave poražen na gostovanju kod Vizele, kada je bilo 3:1.
Inače, kada je reč o mečevima na domaćem terenu do sada je jedanaestoplasirani tim na tabeli odigrao osam mečeva na svom stadionu i ostvario četiri trijumfa, jedan remi i tri poraza.

Sporting

Utisak je da kako vreme prolazi tako i fudbaleri Sportinga igraju sve bolje, ali je veliko pitanje da li će to biti dovoljno za plasman u Ligu šampiona.
Naime, u ovom trenutku se popularni Lavovi nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na trećeplasiranu Bragu, a upravo ovu ekipu je Sporting demolirao u prošlom kolu, pošto je taj susret u Lisabonu završen rezultatom 5:0.
Pre toga je četa Rubena Amorima ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv Vizele.

Naš predlog

Mišljenja smo da će gosti iz Lisabona produžiti krizu domaćina ali i ujedno nastaviti sa sjajnim partijama u šampionatu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.