Utorak, 07/02 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
07/02Blekpul vs Hadersfild TaunUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
06/02/2023 13:29
Derbi začelja u Čempionšipu igra se u na severo-zapadu Engleske. Zostali meč 28. kola igra se u utorak u 20.45.
Blekpul

Mandarine su igrače u Premijer ligi, od kada je ona osnovana, samo jednom. Bilo je to pre 12 godina, a zadržali su se samo jednu sezonu. Blekpul je sada daleko od elite i glavni mu je cilj da nekako opstane u Čempionšipu. Trenutno su na pretposlednjem mestu na tabeli, a tu su stigli posle serije od 12 utakmica bez pobede u prvenstvu. Jedini trijumf u ovom intervalu koji traje od kraja oktobra, kada su pobedili Koventri na strani i što im je bio poslednji put da su osvojili tri boda, bio je u FA kupu i to protiv premijerligaša Notingem Foresta. Međutim, nisu se dugo zadržali ni u tom takmičenju, već u narednom kolu poraženi su u Sautemptonu sa 2:1 i završili učešće u najstarijem takmilenju na svetu u šesnaestini finala.

Hadersfild

Ni Terijeri nemaju dobru sezoni. I Hadersfild je, poput Blekpula, u zoni ispadanja, samo je jedno mesto bolje plasiran od Mandarina. Hadersfild je sa 28 bodova trenutno 22. mestu, Kardif, prvi tim ispred njih, ima dva boda više ali i dve utakmice više odigrane. Opstanak je realan, ali treba podsetiti da je ovaj tim prošlog proleća igrao finale plej-ofa u kome je minimalno poražen od Notingem Foresta. Sada su od plasmana u doigravanje daleko, i moraće da sačekaju neku novu priliku da se vrate u Premijer ligu iz koje su ispali pre dve godine. U četiri prethodna kola Terijeri su bez pobede, imaju dva poraza i dva remija, a u subotu su na svom terenu odigrali sa Kvins Park Rendžersoima 1.1.

Predlog

U prvom delu sezone Blekpul je slavio minimalni trijumf u Hadersfildu. Mandarine bi trebalo da budu favoriti i na svom Blumfild Roudu, ali ne zaboravite da ne znaju za prvenstvenu pobedu već više od tri meseca. Očekujemo tvrd meč, pre svega zbog činjenice da su bodovi preko potrebni i jednima i drugima. Hrabriji mogu da odigraju x, a mi predlažemo igrau 0-2 gola. Za ovaj tip koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.