Utorak, 07/02 - Fudbal, Nemačka, Kup Nemačke
07/02Sandhausen vs FrajburgUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
06/02/2023 21:46
U utorak je nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo za vas analizirali jedan meč nemačkog Kupa u kom će snage odmeriti Zandhauzen i Frajburg. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Zandhauzen

Fudbaleri Zandhauzena igraju jako loše ove sezone, a treuntno se ova ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i timovi koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa doživela pravu katastrofu na svom terenu protiv Darmštada, a taj meč je završen sa više nego ubedljviih 0:4.
Ipak, pre toga je Zandhauzen odigrao dosta dobar meč na gostovanju kod Arminije iz Bilefelda, kada je bilo 1:2.

Frajburg

Frajburg generalno igra dosta dobro ove sezone, a sigurno je da će jedan od primarnih ciljeva biti plasman u neko od evropskih takmičenja.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli a u prošlom kolu su Crveni doživeli pravu katastrofu na gostovanju kod Borusije iz Dortmunda, a taj meč je završen rezultatom 5:1.
Svakako da će Frajburg imati daleko veće ambicije od Zandhauzena kada je Kup takmičenje u pitanju, pošto će se domaća ekipa fokusirati na borbu za opstanak u Cvajti.

Naš predlog

Frajburg je po našem mišljenju veliki favorit na ovom susretu, ali čini se da su sigurnija varijanta golovi koji se ne dovode u pitanje, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.