Sreda, 08/02 - Fudbal, Meksiko, Liga de Expansion Mx
08/02Cancun FC vs Atlante1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
06/02/2023 21:59
Nakon baš dosta vremena, a sve to u nedostatku bolje ponude za klađenje, za vas smo ovog puta analizirali jedan meč meksičke druge lige, a u pitanju je susret između Kankuna i Atlantea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Kankun

Fudbaleri Kankuna igraju promenljivo na startu šampionata, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
Do sada je ova ekipa odigrala pet mečeva u prvenstvu i ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, pa slobodno možemo konstatovati da smo od Kankuna očekivali dosta više.
Dvanaestoplasirani tim na tabeli je u prošlom kolu poražen na gostovanju kod Alkaranesa a taj duel je završen rezultatom 4:3.

Atlante

Ako uzmemo u obzir da je Atlante prošle sezone igrala na veoma visokom nivou, slobodno treba konstatovati da je ovaj tim najveće razočarenje dosadašnjeg toka meskičke druge lige.
Naime, u ovom trenutku se Atlante nalazi na osmom mestu na tabeli sa samo sedam osvojenih bodova.
Do sada je ova ekipa odigrala pet mečeva u prvenstvu i ostvarila dva trijumfa, jedan remi i dva poraza i to oba na strani.
U prošlom kolu je Atlante slavio na svom terenu protiv Zakatekasa, kada je bilo 3:0.

Naš predlog

Atlante igra katatstrofalno na strani na startu sezone i mišljenja smo da će to iskoristiti Kankun pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila fantastičnu kvotu 3.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.