Četvrtak, 09/02 - Fudbal, Kipar, 1st Division
09/02Nea Salamis vs Anorthosis1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
07/02/2023 15:11
Gradski derbi Larnake igra se u finišu regularnog dela prvenstva na Kipru. Meč je na programu u četvrtak u 18 časova.
Nea Salamina

Domaćin je jako blizu plasmana u plej-of, što je veliki uspeh za ovu ekipu u ovako izjednačenoj konkurenciji, kakva je ove sezone u kiparskom prvenstvu. nea Salamina je na petom mestu, ali dva tima koja su iza nje zasotaju samo dva boda, a pritom je Apolon odigrao meč manje. Da bi se zadržali među prvih šest timova fudbaleri tima iz Larnake moraće u preostala četiri kola da budu makar približno uspešni kao u prethodnih pet. Naime, Nea Salamina je vezala šest trijumf, pet u prvenstvu i jedan u kupu i može se reći da su u fantastičnoj formi. U prošlom kolu su pobedili Pafos u gostima.

Anortozis

Gosti imaju samo minimalne izglede da budu u gornjem delu tabele i da se sa još pet timova nađu u plej-ofu. Anortozis je trenutno na 9. mestu, ali sa čak devet bodova manje od prvog tima iznad crte. Čak i da osvoje maksimalnih 12 bodova u preostala četiri kola sumnjamo da će to biti dovoljno da preteknu Apolon, Omoniju i Nea Salaminu, ili makar dve od ove tri ekipe. Njima je međusobni okršaj sa gradskim rivalom Nea Salaminom poslednja šansa za uhvate priključak, pobedom bi im prišli na minus osam, ali i to će biti velika razlika s obzirom koja je faza sezone u pitanju. To što, najverovatnije, neće igrati u plej-ofu je neuspeh za Anortizis, jednu od najpoznatijih kiparskih ekipa.

Predlog

Kao i Nea Salamina i Anortozis je u dobroj formi, u prethodna tri kola uzesli su sedam bodova, a prošli su dalje i u kupu. U prvom delu sezone Anortozis je dobio gradski derbi protiv Nea Salamine, ali nam se sada čini da je rival bliži uspehu. Naš predlog je jedinica, a za nju se u kladionici Mozzartbet dobija odlična kvota koja iznosi 2.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.