Četvrtak, 09/02 - Fudbal, Holandija, Eredivizija
09/02Tvente vs Ajaks1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
08/02/2023 02:00
U četvrtak se nastavljaju mečevi holandskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Tventea i Ajaksa. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Tvente

Fudbaleri Tventea su na kraju prošle sezone zauzeli četvrto mesto na tabeli, što je svakako bio veliki uspeh za ovaj tim, koji nažalost nije uspeo da dođe do plasmana u Ligu konferencije, pošto je u plej-ofu bila bolja italijanska Fiorentina.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Eredevizije, u ovom trenutku se ovaj tim nalazi na petom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani PSV.
U prošlom kolu je Tvente remizirao na gostovanju kod Groningena, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Ajaks

Kako sada stvari stoje utisak je da fudbaleri Ajaksa polako ali sigurno izlaze iz krize.
Naime, Dušan Tadić i drugari su u poslednja dva kola najkvalitetnijeg ranga holandskog fudbala ostvarili dva veoma ubedljiva trijumfa i na taj način prišli prvoplasiranom Fejnordu na samo tri boda zaostatka.
Prvo su Kopljanici iskalili bes na gostovanju kod Ekselziora kada je bilo 1:4, da bi nakon toga aktuelni šampion Holandije ubedljiv trijumf ostvario i na gostovanju kod Kambura, pošto je taj meč završen sa više nego ubedljvih 0:5, zbog čega Ajaks u lepom raspoloženju putuje na gostovanje kod Tventea.

Naš predlog

Ajaks polako ali sigurno izlazi iz krize, dok će se Tvente sasvim sigurno više fokusirati na šampionat, kako bi pokušao ponovo da se nađe u borbi za neko od evropskih takmičenja.
Mišljenja smo da će gosti dosta lakše nego što se očekuje slaviti na ovom susretu pa vam savetujemo da odigrate 2 uz fantastičnu kvotu 2.00 u kladionici Maxbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.