Četvrtak, 09/02 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
09/02Estoril vs BoavistaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
08/02/2023 02:07
Portugalska Primeira odavno nije bila ovako interesantna, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Estorila i Boaviste. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Estoril

Fudbaleri Estorila imaju dosta problema u poslednje vreme, i ukoliko ovako nastavi ova ekipa bi ozbiljno mogla da dovede u pitanje svoj opstanak u najkvalitetnijem rangu portugalskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji učesnik Liga Evrope nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo četiri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Jako loše ova ekipa igra na poslednjih nekoliko mečeva u prilog čemu ide podatak da je četrnaestoplasirani tim na tabeli na tri poslednja susreta doživeo isto toliko poraza.

Boavista

Generalno, utisak je da navijači Boaviste mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji njihova omiljena ekipa nastupa u ovogodišnjem izdanju portugalske Primeire.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji učesnik Lige šampiona nalazi na sredini tabele, preciznije na devetom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na petoplasiranu Kasa Piju, a poznato je da je to peto mesto ujedno i poslednje koje donosi plasman u neko od evropskih takmičenja.
U prošlom kolu je Boavista u jednom sjajnom susretu remizirala u gostima kod Santa Klare, a taj meč je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Ako se malo osvrnemo na nekoliko poslednjih međusobnih mečeva između Estorila i Boaviste, doći ćemo do zaključka da nam mečevi između ova dva tima uglavnom donose dosta golova, a mišljenja smo da nas nešto slično očekuje i ovog puta, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.