Petak, 10/02 - Fudbal, Francuska, Liga 1
10/02Nica vs Ažaksio1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
08/02/2023 02:38
U petak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a ovaj dan nam donosi i premijerni susret 23. kola francuske Lige 1 u kom će Nica na svom stadionu dočekati Ažaksio. Početak susreta je zakazan za 21h.
Nica

Fudbaleri Nice igraju fantastično u poslednje vreme a to smo najbolje imali prilikeda vidimo u prošlom kolu Lige 1 kada je ekipa sa Azurne obale bez većih problema slavila na gostovanju kod favorizovanog Marseja.
Taj duel na Velodromu je završen rezultatom 1:3, a pitanje pobednika susreta se ni u jednom trenutku nije dovodilo u pitanje.
U ovom trenutku se Nica nalazi na osmom mestu na tabeli, a treba napomenuti da je ova ekipa vezala čak tri trijumfa u prvenstvu.

Ažaksio

Nema nikakve sumnje da će primarni cilj Ažaksioa biti opstanak u društvu najboljih.
Sva je prilika da će to biti izuzetno težak zadatak pošto je poznato da ove sezone čak četiri tima ispada u Ligu 2, a nažalost u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na osamnaestoj poziciji na tabeli.
U prošlom kolu je Ažaksio odigrao jedan loš meč na svom terenu i doživeo poraz od Nanta kada je bilo 0:2, dok je pre toga ova ekipa slavila na gostovanju kod Anžea, pošto je taj meč završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Nica nastaviti sa blistavim partijama i sva je prilika da će ovo biti četvrti uzastopni trijumf tima sa Azurne obale, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.