Subota, 11/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
11/02Kristal Palas vs Brajton Ukupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
08/02/2023 18:39
Domaćin je bez pobede u 2023. godini i u lošem raspoloženju dočekuje odlični Brajton. Meč na Selhurst parku je na programu u subotu u 16 časova.
Kristal Palas

Poslednju pobedu Orlovi su zabeleži poslednjeg dana u prethodnoj godini. Tada su slavili u Bornmutu sa 2:0, a na svom terenu nisu nikog pobedili još od kraja oktobra kda je na Selhurst parku pao Sautempton. Tim trenera Patrika Vijere je sada na 12. mestu, ali je bodovno mnogo bliže borbi za opstana nego za plasman u evropske kupove. Šest bodova više imaju od prvog tima ispod crte i svaki novi neuspeh doveo bi ih u još težu situaciju. U tri prethodna utakmice dva puta su igrali sa Mančester junajtedom i jednom sa Njukaslom, a pre toga protiv Čelsija. Jasno je da im raspored nije išao na ruku, ali su uspeli da na svom terenu osvoje bod protiv Junajteda i Svraka. Problem je i dalje efikasnost, na poslednja četiri meča dali su samo dva gola.

Brajton

Šta reći više o Galebovima? Brajton nastavlja da oduševljava ostrvsku fudbalsku javnost, i osim male krize posle odlaska trenera Potera u Čelsi i dolaska De Zerbija, sve ostalo bilo je sjajno. Brajton je na 6. mestu, od petoplasiranog Totenhema imaju pet bodova manje ali i dva utakmice manje, pa bi eventulanim pobedama skočili u zonu plasmana u evropske kupove. I ovako imaju odlične šanse za tako nešto, ali se ne sme zaboraviti za im za vrat dišu ekipe poput Liverpula i Čelsija, uz odlične Brentford i Fulam. Uglavnom, čini nam se da tim iz poznatog engleskog letovačišta igra bez opterećenja i da baš zato uspeva da pravi ovakve rezultate. Posebno je zanimljivo da su dva puta na svom Ameksu pobedili Liverpul u samo 15 dana. Prvo su ih sa 3:0 dobili u Premijer ligi, a onda ih izbacili i iz FA kupa trijumfom od 2:1.

Predlog

Dugo se nisu sastali Palas i Brajton, više od godinu dana. Poslednji okršaj dogodio se u januaru prošle godine i završen je rezultatom 1:1, kao i prethodni duel u jesen 2021. Ne bi bilo iznenađenje da se još jednom dogodi remi, mada nam se čini da takvim ishodom u potpunosti ne bi bili zadovoljni ni jedni ni drugi. Zato je nama izglednija igra na mali broj golova, a za tip 0-2 gola koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.78.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.