Petak, 10/02 - Fudbal, Italija, Serija B
10/02Đenova vs Palermo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/02/2023 20:37
Serija B odavno nije bila ovako zanimljiva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Đenove i Palerma. Susret između ova dva tima je zakazan za 20:30h.
Đenova

Ispadanje Đenove iz Serije A je za sve bilo veliko iznenađenje, a sigurno je da će popularni Grifoni učiniti sve da se ekspresno vrate u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
U ovom trenutku se Đenovljani nalaze na drugom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u društvo najboljih.
U prošlom kolu su Grifoni poraženi na gostovanju kod Parme, a taj susret na stadionu "Enio Tardini" je završen rezultatom 2:0.
Na domaćem terenu je do sada Đenova odigrala jedanaest mečeva i ostvarila četiri trijumfa, čak šest remija i samo jedan poraz.

Palermo

Što se tiče Palerma, nakon ne baš najboljeg starta šampionata, tim sa stadiona "Renco Barbera" u poslednje vreme pruža sjajne partije, pa je tako nekadašnji prvoligaš, ali i učesnik Liga Evrope, na tri poslednja susreta vezao isto toliko trijumfa.
U ovom trenutku se klub sa Sicilije nalazi na šestom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na drugoplasiranu Đenovu, kod koje između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je Palermo odigrao sjajan meč na svom stadionu i savladao trećelasiranu Ređinu rezultatom 2:1.

Naš predlog

Svakako da nas očekuje jedan veoma interesantan susret koji bi mogao da nam donese dosta golova, ali ipak prednost dajemo domaćoj ekipi i preporučujemo vam da probate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.