Subota, 11/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
11/02Vest Hem vs Čelsi1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
10/02/2023 18:00
U subotu nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva u engleskoj Premijer ligi, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vest Hema i Čelsija. Susret između ova dva tima je zakazan za 13 časova i 30 minuta.
Vest Hem

Daleko više smo očekivali od Vest Hema kada je u pitanju ovogodišnje izdanje engleske Premijer lige, i kako sada stvari utisak je da će se tim iz Londona do samog kraja šampionata boriti za opstanak u društvu najboljih.
Naime, u ovom trenutku se Čekićari nalaze na sedamnaestoj poziciji na tabeli uz samo bod viška u odnosu na osamnaestoplasirani Everton, a poznato je da to mesto na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je Vest Hem ruku na srce odigrao jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Njukasla, na "Sent Džejms Parku" a taj susret je završen rezultatom 1:1.

Čelsi

Čelsi je oborio sve rekorde kada je prelazni rok u pitanju, pošto je ova ekipa od leta do sada potrošila neverovatnih 650 milijardi evra na dovođenje novih fudbalera, a poražavajuće zvuči podatak da se pored svega toga Plavci nalaze na katastroalnom devetom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Njukasl, pa je vrlo realno da tim sa "Stamford Bridža" naredne sezone ne gledamo u Ligu šampiona.
U prošlom kolu su izabranici Grejema Potera koji je pod velikim pritiskom javnosti zbog loših rezultata, samo remizirali na svom terenu protiv Fulama, a taj meč je završen bez pogodaka.

Naš predlog

Vest Hem igra jako loše ove sezone a to će pokušati da iskoristi Čelsi koji prosto mora da slavi na ovom susretu, a po našem mišljenju će se to i desiti zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.