Subota, 11/02 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
11/02Verder Bremen vs Borusija DortmunUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
10/02/2023 18:07
Nemačka Bundesliga odavno nije bila zanimljivija, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Verdera i Dortmunda. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova i 30 minuta.
Verder Bremen

Fudbaleri Verdera su prošle sezone igrali sjajno u Cvajti što je ovom timu i donelo direktan plasman u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, a nema sumnje da će u povratničkoj sezoni primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se Verder nalazi na sjajnom osmom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na sedmoplasirani Vofsburg.
U prošlom kolu je tim iz Bremena odigrao jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Štutgarta i slavili rezultatom 0:2.

Dortmund

Borusija igra fenomenalno u drugom delu šampionata, a to nam najbolje pokazuje podatak da je ova ekipa na četiri poslednja susreta ostvarila isto toliko trijumfa, i u ovom trenutku se popularni Milioneri nalaze na odličnom trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Bajern iz Minhena, koji brani titulu šampiona.
U prošlom kolu su izabranici Edina Terzića odigrali jedan fenomenalan meč pred svojim navijačima u kom su bez većih problema demolirali nimalo naivnu ekipu Frajburga, a taj susret na "Signal Iduna Parku" je završen rezultatom 5:1.

Naš predlog

I jedni i drugi igraju sjajno u poslednje vreme i sigurno je da će oba tima ići na trijumf na ovom duelu, što nam potencijalno obećava dosta golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.