Nedelja, 12/02 - Fudbal, Italija, Serija A
12/02Udineze vs SasuoloUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
12/02/2023 06:56
Nedeljni program italijanske Serije A nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Udinezea i Sasuola. Meč između ova dva tima je zakazan za 12:30h.
Udineze

Generalno, svi navijači Udinezea imaju pregšt razloga za zadovoljstvo, pošto se u ovom trenutku njihova omiljena ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na sedmoplasirani Torino, a zanimljivo je da se vrlo lako može desiti da ta sedma pozicija na kraju šampionata donose plasman u Ligu konferencija, u zavisnosti od toga ko na kraju dođe do trofeja u italijanskom Kupu.
Inače, u prošlom kolu je Udineze odigrao loš meč na gostovanju kod upravo Torina, u kom su Bikovi slavili rezultatom 1:0, i pretekli Zebre na tabeli.

Sasuolo

Nakon ne baš najboljeg starta šampionata, utisak je da kako vreme prolazi tako i tim iz Ređo Emilije pruža sve bolje partije.
Naime, u ovom trenutku se Domeniko Berardi i drugari nalaze na petnaestom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je Sasuolo uspeo na domaćem terenu da savlada favorizovanu Atalantu, dok je pre toga ekipa iz Ređo Emilije demolirala Milan na gostovanju, pošto je meč na San Siru između ove dve ekipe završen rezultatom 2:5.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas na ovom susretu u Udinama očekuje baš dosta pogodaka pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet odredila koeficijent 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.