Nedelja, 12/02 - Fudbal, Španija, La Liga
12/02Selta Vigo vs Atletiko MadridDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
12/02/2023 07:12
Jedan od najzanimljivijih mečeva 21. kola španske La Lige se igra u Vigu gde će fudbaleri Selte ugostiti Atletiko Madrid. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 16:15h.
Selta

Fudbaleri Selte po svom starom običaju i ove sezone pružaju poprilično promenljive partije, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze na pozicijama koje nažalost, znače i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je tim iz Viga odigrao jedan fenomenalan meč na veoma teškom gostovanju kod Betisa, na kom smo videli čak sedam golova, pošto je na kraju bilo 3:4.
I pre toga je Selta odigrala dosta dobar meč na svom stadionu protiv Atletik Bilbaa, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Atletiko Madrid

Atletiko Madrid je daleko od onih partija, kada je ova ekipa ne tako davno sezonu završavala na prvom mestu na tabeli, a utisak je da će ogroman uspeh biti i ukoliko Madriđani na kraju dođu do plasmana u Ligu šampiona.
U ovom trenutku se četa Čola Simeonea nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na petoplasirani Betis, koji ruku na srce ima i meč viška.
U prošlom kolu su Jorgandžije još jednom razočarali svoje navijače pošto su na svom terenu samo remizirali protiv Hetafea, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Oba tima će učiniti sve da dođu do trijumfa na ovom susretu, pa se vrlo lako može desiti da u Vigu vidimo golove na obe strane za šta je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.