Ponedeljak, 13/02 - Fudbal, Italija, Serija A
13/02Verona vs Salernitana1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
13/02/2023 03:30
Aktuelno kolo Serije A nam je donelo pregršt uzbuđenja, a nadamo se da će tako biti i u ponedeljak kada će na Bentegodiju snage odmeriti Verona i Salernitana. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Verona

Verona je jako loše započela ovaj šampionat, međutim kako vreme prolazi tako i ekipa sa Bentegodija pruža sve bolje partije, međutim, veliko je pitanje, da li će to biti dovoljno za opstanak u društvu najboljih.
Naime, u ovom trenutku se ekipa iz grada ljubavi nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata znači selidbu u niži rang.
U prošlom kolu su inače Darko Lazović i drugari odigrali jedan odličan meč na svom stadionu protiv Lacija u kom su uspeli da ostanu neporaženi, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Salernitana

Poznato je da se Salernitana prošle sezone jedva spasila ispadanja u niži rang, međutim, ukoliko tim iz Salenta nastavi sa lošim partijama, vrlo lako se može desiti da ovu ekipu ponovo budemo gledati u velikoj borbi za opstanak.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Davidea Nikole nalaze na šesnaestom mestu na tabeli, ruku na srce uz čak sedam bodova viška u odnosu na osamnaestoplasiranu Veronu kod koje i gostuju u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je tim iz Salenta doživeo težak poraz na svom stadionu od Juventusa, a taj susret je završen rezultatom 0:3.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Verona nastaviti sa fantastičnim partijama na domaćem terenu zbog čega vam najviše i savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila sjajnu kvotu 1.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.