Utorak, 14/02 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
14/02Reding vs Rotherham United1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
13/02/2023 12:48
U vanrednom kolu engleskog Čempionšipa u Redingu gostuje Roterama junajted. Utakmica se igra u utorak u 21 čas.
Reding

Plemići su mnogo popustili u poslednje vreme i od tima koji je bio ozbiljan kandidat za plej-of, sada su u donjem delu tabele sa brigama oko opstanka. Još uvek Reding nije konkretno ugrožen, sa 38 osvojenih bodova imaju devet više od prvog tima ispod crte, a to je u ovom momentu Vigan Atletik. Međutim, samo par vezanih poraza i eto problema ze ekipu sa juga zemlje. Reding je bez pobede u šest poslednjih kola, u tom intervalu su zabeležili po tri poraza i tri nerešena rezultata a poslednji trijumf upislai su još u prošloj godini kada su na svom terenu pobedili Svonsi. Ipak, kada igraju na svom terenu znatno su uspešniji, pa su u četiri prethodne utakmice bez neuspeha sa osam osvojenih bodova.

Roteram

U jednom trenutku je Roteram junajted bio u veoma nezgodnoj situaciji. Gubili su utakmice u seriji, pa su u od kraja oktobra do kraja godine imali samo jedan prvenstveni trijumf u čak 12 utakmica. Uz dva remija, pretrpeli su čak devet poraza. Situacija se za klub sa severa Engleske popravila u 2023. godini. Doduše odigrali su samo četiri utakmice u Čempionšipu, ali nisu izgubili nijednu, ako ne računamo poraz od Milvola prvog dana u Novoj godini. Nakon ubedljivog trijumfa na Blekburn Roversima na svom terenu od 4:0 usledila su tri vezana remija, Vothordom i Belkpulom na strani, ako i Šefild junajtedom u Roteramu. Nije to bio lak raspored za Roteram, pa nam se čini da se radi o popravljanju forme, a ne slučajnosti. Sada je Roteram na 20. mestu, od zone ispadanja deli ih dva mesta i četiri boda, pa je jasno da će do kraja prvenstva voditi veliku borbu da ne budu među tri najslabije ekipe koje će se preseliti u Ligu 1.

Predlog

Ova dva tima sastala su se još polovinom avgusta, bilo je to u okviru 3. kola novog šampionata. Tada je Roteram deklasirao Reding sa čak 4:0. Situacija je sada malo drugačija, Reding igra dobro na svom terenu a Roteram će se uzdati u čvrstu odbranu, s obzirom da su u četiri prethodna kola primili samo jedan gol. Naš predlg je jedinica, a za pobedu domaćih Plemića koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.