Utorak, 14/02 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
14/02Coventry City vs Milvol1X2tip: X
7 / 10 Ulog
13/02/2023 13:14
Domaćin je u lošoj formi dok su gosti u naletu. londonski Lavovi gostuju u Koventriju u vanrednom kolu Čempionšipa u utorak u 20.45.
Koventri

Za tim iz centralnog dela Ostrva prethodni period nije bio preterano uspešan. Koventri Siti je pobedio samo jednom u poslednjih osam kola u Čempionšipu, a da je u međuvremenu ispao i iz FA kupa i to od tima iz petog ranga takmičenja, Reksam junajteda. U subotu je koventri dokeao Luton Taun, meč je na kraju završen podelom bodova i pitanje je koji je tim zadovoljniji, pošto bod nije odgovarao ni jednima ni drugima. Sada je Koventri na 14. mestu, imaju 39 bodova što je sedam manje od prve ekipe u zoni plej-ofa. I dalje je moguće da oni završe u doigravanju, ali po njihvooj formi ne verujemo u takav epilog. Imaju loš niz rezultata na strani, poraženi su na prethodna četiri dula, a poslednji trijumf dogodio se početkom novembra kada su slavili u Votfordu. Zanimljivo je da su tada imali četiri vezane pobede, ali je onda usledila pauza zbog Mundijala i kao da je to preseklo tim Koventrija.

Milvol

Lavovi su u dosta dobroj formi što su potvrdili i u gradskom derbiju u subotu kada su kao gosti pobedili Kvins Park Rendžerse. Protiv Policajaca su slavili sa 2:1, a dobili su i prethodni duel na strani, bilo je to u Kardifu kada su na Milenijumu pobedili minimalnim rezultatom. Sa sedam bodova i prethodna tri kola, i sa samo jednim porazom u poslednjih osam utakmica u Čempionšipu, Milvol je trenutno na odličnom petom mestu sa 46 bodova i najmanjim brojem odigranih utakmica od svih ekipa u vrhu tabele. Milvol je odigrao 29 mečeva, dok ostali zimovi iamju jedan ili dva više. Teško je očekivati da bi Milvol mogao do drugog mesta, Šefild junajted ima čak 15 bodova više, pa je mnogo realnije da ostanu u zoni plej-ofa i kroz doigravanej pokušaju da se domognu elitnog ranga.

Predlog

Za Milvol bi pobeda bila nastavak odličnih rezultata, ali je i Koventrriju potrebno da prekinu niz loših. Kada su se sastali u Londonu u trećem kolu ovog prvenstva, Milvol je slavio sa 3:2. Obično ovi timovi ne igraju utakmice sa mnogo golova, pa je taj rezultat bio malo iznenađenje, ne i pobeda Lavova. Sa podjednakim šansama timovi ulaze u ovaj duel, pa je po nama najrealnije da se on završi nerešenim rezultatom. Za x kvota je u kladionici CircusBet 3.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.