Sreda, 15/02 - Fudbal, Brazil, Copa do Nordeste
15/02Ceará vs Sport Resife1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/02/2023 18:41
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč brazilskog državnog prvenstva, a ovog puta je reč o duel između Seare i Sport Resifea. Susret između ova dva tima je zakazan zakazan za 01:30h.
Seara

Fudblaeri Seare svakako spadaju za jedne od favorita za plasman na završni turnir, međutim, malo ko je očekivao da će ova ekipa u prvom kolu doživeti težak poraz na gostovanju kod Ferovarija, kada je bilo više nego ubedljivih 3:0.
Ipak, u drugom kolu se ova ekipa na najbolji mogući način iskupila svojim navijačima, pošto je na domaćem terenu bez većih problema savladana Sampajo Koreja, a taj susret je završen rezultatom 2:0.

Sport Resife

Za razliku od svog protivnika na ovom susretu, Sport Resife je na najbolji mogući način započeo takmičenje u državnom prvenstvu.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na prvom mestu grupe A, uz maksimalnih šest osvojenih bodova.
U prvom kolu je brazilski prvoligaš savladao na svom terenu bez većih problema ekipu ABC-a, da bi u drugom kolu lider na tabeli bio bolji i na gostovanju kod Kampinensea, kada je takođe bilo 0:2.

Naš predlog

Seara želi da se iskupi svojim navijačima za onaj katastrofalan poraz u prvom kolu, pa vam zbog toga, ali i zbog činjenice da ovaj tim generalno igra dosta dobro na svom terenu savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.