Sreda, 15/02 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
15/02Preston Nort End vs Luton1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
13/02/2023 20:11
U vanrednom kolu engleskog Čempionšipa Preston dočekuje Luton u nezgodnom trenutku posle tri uzastopna poraza. Utakmica se igra u sredu od 20.45.
Preston

Ekipa koja na početku sezone gotovo da nije primila ni gol, u nastavku sezone zaigrala je mnogo drugačije. Počeli su da primaju, ali i da daju više golova. Imali su seriju dobrih rezultata i preselili se u gornji dom, mada su trenutno u zlatnoj sredini pošto su u poslednjih osam utakmica izgubili čak šest, dok su slavili dva puta. Iza sebe imaju tri poraza, prvo su ispali iz FA kupa od Totenhema na svom terenu, a onda su u Čempionšipu poraženi od Bristol Sitija u Prestonu i lidera Barnlija na Turf Muru. Od zone plej-ofa Preston je udaljen samo šest bodova i ne verujemo da će ovaj klub tako lako odustati od odlaska u doigravanje, posle koga bi mogli i do Premijer lige. Pitanje je samo isplati li im se to, s obzirom da kvalitet ovog tima još uvek ne odgovara standardima Premijer lige.

Luton

Ekipa iz prestonice igra odličnu sezonu i prava je šteta za njih što su u aktuelnom prvenstvu Barnli i Šefild junajted toliko dominantni. Luton se ipak drži u vrhu tabele, sada su na četvrtom mestu sa 49 bodova, samo dva manje od Midlzboroa na trećem mestu, ali i sa utakmicom manje. Nađalost po njih, u ovom momentu su Oštrice i Barnli jako daleko, jedni imaju 12, a drugi čak 19 bodova više. U prošlom kolu Luton je osvojio bod na gostovanju kod oventrija, bilo je 1:1, a tim remijem je prekinuo dva niza, onaj od tri uzastopne pobede, ali i tri meča bez primljenog gola. U međuvremenu su igrali i u FA kupu, izbacili su Vigan u ponovoljenom meču, ali su onda ispali od Grimzbija, takođe posle ponovljene utakmice.

Predlog

Poslednji poraz u gostima u Čempionšipu Luton je doživeo sredinom decembra od Midlzboroa. Posle toga su igrali na četiri gostovanja i upisali tri pobede i remi. Favoriti su i kod Prestona, od koga su na početku sezone izgubili minimalnim rezultatom na svom terenu. Predlažemo vam dvojku, a za pobedu Lutona u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 2.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.